Dutch Soccer Events Clinic’s

Clinic’s

Onze specialisten geven regelmatig clinic’s voor teams, scholen of verenigingen.

Basisscholen

Voor scholen hebben wij een bijzonder programma gemaakt. In groepen van max. 20 kinderen zijn er mogelijkheden tot het volgen van een techniek-clinic in combinatie met leuke voetbalspellen. Onze techniektrainers zullen de kinderen een aantal nieuwe technieken aanleren en deze toe te passen in diverse wedstrijdvormen. Ook zullen we tijdens de clinic een tweetal voetbalspellen spelen waarbij de deelnemers ook nog een leuke beker kunnen winnen.

5Er zijn diverse mogelijkheden voor een clinic en passen ons graag aan naar de wensen van de school. Grotere groepen, een schooltoernooi hulp bij uw sportdag of meerdere clinics achter elkaar behoren ook tot de mogelijkheden. Een groepsles is er al vanaf € 35,00. exclusief reiskosten.

 

Training voor jeugdelftallen

Uw elftal trakteren op een techniektraining door één van onze specialisten van ruim anderhalf uur voor € 35,00 exclusief reiskosten.

OVC D1 (2)

Tijdens een training laten wij de kinderen kennismaken met onze manier van trainen en bieden een programma aan welke is afgestemd op uw behoeften. Aanleren en verbeteren van de individuele technieken in combinatie met het partijspel. * basisbewegingen, balgevoel, snel voetenwerk, richtingsveranderingen, kappen en draaien, passeer- en schijnbewegingen, domineren in het 1 tegen 1 en het combineren tussen verschillende spelers.

De kosten zijn € 35,00 per training van 1 1/2 uur exclusief reiskosten boven de 25 km vanaf Arnhem. Onze trainers zijn gespecialiseerd in de techniektrainingen maar hebben ook een diploma van de KNVB opleiding.

Is uw trainer ziek of een keer afwezig, wij nemen graag uw training over en zorgen voor een geheel nieuwe ervaring.

 Club clinic

5Een clinic voor uw pupillen tijdens een opendag, afsluiting of een vrij weekend?

Samen met u kunnen wij een leuk en interessant programma samenstellen voor al uw spelers/speelsters. Zo kunnen wij een techniektraining verzorgen, een parcours maken van diverse voetbalspelen zoals de boarding, gatenschieten, voetvolley, de soccer wave, paaltjes voetbal en vele diverse partijvormen als 1 tegen 1, 2 tegen 1, 4 tegen 4 enz. 

 

Voor meer informatie over onze clinic’s kunt u gerust geheel vrijblijvend contact met ons opnemen: info@dutchsoccerevents.nl

Laat een bericht achter