Dutch Soccer Events Geen categorie DSE doneert kleding aan Football Maties

DSE doneert kleding aan Football Maties

Arnhem – Football Maties heeft van Dutch Soccer Events een grote hoeveelheid overbodige teamkleding ontvangen in de kerstvakantie. Daar was de stichting uiteraard heel blij mee.

Dutch Soccer Events (DSE) is een dynamische organisatie die opgericht is in 2008 door Carlo van der Stam, destijds door het organiseren van voetbalactiviteiten in het buitenland. Na 18 jaar ervaring als jeugdtrainer bij verschillende organisaties in de wereld te hebben gewerkt was het de tijd om volledig op eigen benen te gaan staan. DSE organiseert verschillende activiteiten op voetbalgebied in zowel binnen- en buitenland. Onze visie is dat voetbal voor iedereen toegankelijk moet kunnen zijn op haar of zijn niveau.

De activiteiten van DSE zijn gericht op de liefhebbers van het voetbalspel. Zo geeft DSE extra trainingen met haar voetbalscholen voor elke voetballer, voetbalster en keeper om ze zodoende nog beter te maken. DSE bereikt dit door het geven van individuele techniektraining. Het startpunt is daarbij altijd haar of zijn eigen niveau. Daarnaast helpt DSE jeugdteams en senioren bij het opzetten en begeleiden van hun trainingskamp en organiseert ze tal van activiteiten zoals voetbaldagen, voetbalkampen, toernooien en clinics waarbij plezier en persoonlijke ontwikkeling zeer belangrijk zijn. DSE werkt uitsluitend met gescreend en gediplomeerd personeel, waarbij kwaliteit altijd boven kwantiteit staat.

Logo Football Matties

Related Post