Dutch Soccer Events DSE Orange Army

DSE Orange Army

IMG_6353DSE is sinds 2008 actief op het gebied van individuele opleiding voor  zowel jongens als meisjes van 6 t/m 15 jaar . Elk jaar vormen wij een aantal teams onder de naam DSE Orange Army.

Iedereen kan zich kwalificeren tijdens onze selectiedagen om zo geselecteerd te worden voor één van deze teams. Deze teams zullen een aantal extra trainingen afwerken, wedstrijd(en) en een toernooi(en) spelen.

Op verschillende locaties organiseren wij een selectiedag die bestaat uit diverse trainingen, kleine partijvormen en een grote partij. Tijdens de selectiedag wordt je ingedeeld bij deelnemers die passen bij jouw niveau/leeftijd, maar als je bij je vriendje of vriendinnetje in de groep wil dan is dat natuurlijk altijd mogelijk want plezier staat altijd voorop. Bij alle activiteiten wordt jij beoordeeld door onze eigen trainers en tijdens de partijen door scouts van diverse clubs. Na de selectiedag worden per leeftijdsgroep de spelers/sters die zijn geselecteerd bekend gemaakt en voor hen komt er een vervolg traject. Tijdens de beoordeling wordt er naar diverse aspecten gekeken: motivatie, inzicht, individuele techniek en samenwerking. Kom jij uiteindelijk in één van de teams terecht dan kan je jezelf extra laten zien tijdens een wedstrijd of toernooi wat we spelen en wordt je wellicht uitgenodigd om op stage te komen bij een profclub.

Diverse spelers hebben in het verleden al een stap gemaakt via diverse activiteiten van DSE naar een betaald voetbalclub. Kijk op DSE Stars pagina wie jou al voor zijn geweest.

Leeftijdscategorieën Orange Army:

Jongens/meiden O13
Jongens/meiden O12
Jongens/meiden O11
Jongens/meiden O10
Keepers voor elke leeftijdcategorie

Mocht jij in aanmerking komen om bv. in een leeftijdscategorie hoger te spelen dan zullen wij dan met jou overleggen of je dit zou willen. Iedereen krijgt aan het einde van de dag een beoordelingsformulier uitgereikt.

Wat krijg ik bij een selectiedag

  • 2 trainingen volgens de DSE methode
  • gezonde versnaperingen en drankjes
  • verschillende wedstrijdmomenten in diverse vormen
  • beoordelingformulier
  • teamfoto
  • kans om gescout te worden en een plaats in één van de DSE teams

Deelnamekosten selectiedag

Als je deelneemt aan onze selectiedag dan zijn de deelnamekosten slechts € 15,00 per persoon. Mocht je geselecteerd worden voor één van de teams dan zijn er geen verdere kosten aan verbonden.

Tijdens de selectiedag zorgen wij drinken en versnaperingen. Je zorgt zelf voor een lunchpakketje die we tijdens de pauze kunnen nuttigen.

DSE E1 winnaar E Top toernooi Arnhem 24-05-2014

Wil jij ook kans maken om in één van onze teams te spelen? Meld je dan snel aan via het digitale inschrijfformulier.