Dutch Soccer Events Geen categorie DSE voetbaldagen België goed ontvangen

DSE voetbaldagen België goed ontvangen

Tijdens de carnavalsvakantie heeft DSE een tweetal voetbaldagen te Moerbeke en Mariakerke (België) georganiseerd. Met een heerlijk zonnetje en veel enthousiaste kinderen werd het een enorm succes. Kinderen met de leeftijden van 5 t/m 13 jaar beleefde een dag vol met individuele techniektraining, een diversiteit aan partijvormen en verschillende voetbal spelletjes. Kortom een zeer gevarieerde dag waar iedereen van genoot ongeacht het niveau.

3

Aan het einde van de dag was er een prijsuitreiking waarbij de bekers, de attractiepark kaarten en de gratis voetbalvakantie werden uitgereikt. We kregen zowel van de clubs, deelnemers en ouders zeer positieve reacties en mogen dan ook volgend seizoen weer terug komen voor een nieuwe editie van onze voetbaldag.

 

Ook deelnemen aan onze zeer gevarieerde voetbaldag? Kijk snel in de agenda voor een locatie bij jouw in de buurt. Heeft u als vereniging of accommodatie interesse om samen een leuke voetbaldag te organiseren? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op: info@dutchsoccerevents.nl 

Related Post