Dutch Soccer Events DSE voetbalreizen

DSE voetbalreizen

2014-03

Dutch Soccer Events organiseert voetbalreizen naar verschillende topclubs in Europa voor bedrijven, teams, vriendengroepen of als vader-zoon arrangement.

Wie wil nou niet in het immense Camp Nou de huidige succesgeneratie van FC Barcelona met spelers als Messi, Suaréz en Frenky de Jong. live in actie zien of Kevin de Bruijne bij Manchester City, naar Manchester United, Christiano Ronaldo bij Juventus of naar Arjen Robben bij Bayern München.

De droom van elk kind, een vriendengroep, een team of een met een groep zakenpartners om samen een Europese topwedstrijd te bezoeken en te genieten van een wereldstad. Bij DSE zijn er verschillende mogelijkheden voor een normale prijs met 24/7 begeleiding door onze eigen Nederlandstalige host. Wij hebben dan ook een zeer gunstig tarieven omdat iedereen de kans moet krijgen om dit een keer te mogen mee maken. Onze hotels liggen centraal gelegen zodat u ook kunt genieten van de stad waar u verblijft.

Neemt u gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat.

.

DSE voetbalreizen pakket

  • Verblijf in een uitstekend geselecteerd hotel inclusief ontbijt
  • Transfer luchthaven – hotel v.v.
  • Wedstrijdticket met uitstekend zicht, dus niet ergens achteraf
  • Stadion Tour
  • 24/7 begeleiding

Verschillende deelnemers hebben een recensie aan ons geschreven. Lees gerust eens hoe zij onze voetbalreis hebben ervaren.

Aanmelden voor een individuele voetbalreis geschiedt via ons digitale inschrijfformulier. Met het inschrijven gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden. Na de inschrijving ontvangt u van ons een bevestiging en overige informatie via een e-mail.