DSE

Dutch Soccer Events (DSE) is een dynamische organisatie welke opgericht is in 2008 door Carlo van der Stam, destijds door het organiseren van voetbalactiviteiten in het buitenland. Sinds 1996 jeugdtrainer bij ESA uit Arnhem en na bij verschillende organisaties in de wereld te hebben gewerkt was het de tijd om volledig op eigen benen te gaan staan. DSE organiseert verschillende activiteiten op voetbalgebied in zowel binnen- en buitenland. Onze visie is dat voetbal voor iedereen toegankelijk moet kunnen zijn op zijn of haar eigen niveau.

De activiteiten van DSE zijn gericht op de liefhebbers van het voetbalspel. Zo geeft DSE  individuele trainingen met haar voetbalscholen voor elke voetballer, voetbalster en keeper van 5 t/m 15 jaar om nog beter te worden. DSE bereikt dit door het geven van individuele techniektraining. Het startpunt is daarbij altijd haar of zijn eigen niveau.
Daarnaast helpt DSE jeugdteams en senioren bij het opzetten en begeleiden van hun trainingskamp en organiseert ze tal van activiteiten zoals voetbaldagen, voetbalkampen, toernooien en clinics waarbij plezier en persoonlijke ontwikkeling zeer belangrijk zijn. DSE werkt uitsluitend met gescreend en gediplomeerde trainers en begeleiders en zal kwaliteit altijd boven kwantiteit staan.

Wij nodigen u dan ook geheel vrijblijvend uit een kijkje op onze website te nemen en bij vragen en of opmerking contact met ons op te nemen.

Carlo

Veel plezier met het bekijken van onze website,

Carlo van der Stam
(KNVB: JVT, TCII)

info@dutchsoccerevents.nl
06-54694955

Laat een bericht achter