Dutch Soccer Events Ervaringen DSE Soccer Tour

Ervaringen DSE Soccer Tour

Fam. Buijs uit Arnhem (FC Bayern Munchen – Hannover’96 14-5-2016)

IMG_6754

Vrijdag 13 mei 9 uur in de ochtend.

Na een lange autorit van ruim 8 uur komen wij aan in München. Als we bij het Hotel aankomen waar we eigenlijk pas om 3 uur mochten inchecken gingen wij ons melden bij de receptie om wat informatie in te winnen over het vervoer naar het stadion.

De vriendelijke dame achter de balie hoorde hoelang onze rit was geweest en deelde ons mede dat we al op de kamer mochten. We maakte eerst onze auto leeg om vervolgens terug naar de balie medewerkster om de informatie over het openbaar vervoer te verkrijgen. We hadden geluk want 200 meter naast het hotel lag een trein station die naar Marienplatz reed en daar wij konden over stappen op een metro die rechtstreeks naar de Allianz arena  ging. We zijn deze proef rit ook maar gelijk gaan nemen en zijn naar het stadion gegaan waar wij natuurlijk de Bayernshop bezochten en ons in het nieuwe tenue staken voor het aankomend seizoen.

Zaterdag 14 mei .

Onze droom dag is aangebroken we gaan naar een thuiswedstrijd van Bayern München yeahh. Om 11 uur staan wij al voor de poorten die pas om 13:30 open gingen. Het maakte niet uit want er was gezelligheid genoeg. Precies om 13:30 liepen wij de poorten door en konden wij ons naar de tribune begeven. Langzaam loopt de Allianz arena vol 75.000 man  wel te verstaan en het kampioenfeestje begint.De wedstrijd begint om 15:30 en de eerste helft schiet voorbij. De opstelling klinkt door de arena echt een kippenvel moment.

In de rust is er live muziek  van One Direction. De tweede helft was spannend en ook weer zo voorbij  de eindstand 3-1 voor Bayern München. Na het fluit signaal begint de huldiging en krijgt de Mannschaft de schaal.

Veel bier in overvloed  confetti en gezang. De bierdoop was geweldig alleen op tv is het beter te zien maar het gevoel is niet te omschrijven. Helaas wisten veel supporters zich niet tot het eind goed te gedragen van vreugde en liepen alles om ver om maar bij de spelers te komen. Heel; jammer want toen gingen de spelers direct naar binnen. Wij waren live bij 3 records Bayern München 4 x Duits kampioen, Neuer weinig tegengoals gehad  in 1 seizoen en Lewandowski 30 goals in dit seizoen. Ik ben een trotse Bayern München lid en heb dit mogen meemaken dankzij Dutch Soccer Events die moeite heeft gedaan om ons aan kaarten te helpen. Als het droog was geweest en 10 graden warmer dan had dit weekend een 11 gekregen nu maar een 10 met een griffel.


Fam. Koper uit Heemskerk ( FC Barcelona – Valencia 17-04-2016 )

Fam. Koper Barcelona 17-4-2016We hebben een prachtig weekend beleefd in Barcelona. We hadden onze reis geboekt bij Dutch Soccer Events. Vliegtickets, vervoer van vliegveld naar hotel en vice versa, hotel en tickets voor de wedstrijd was allemaal prima geregeld, wat wij als zeer prettig ervaren hebben. De dag van aankomst hebben wij de stadiontour van Fc Barcelona gedaan, deze moet je gezien hebben! Daarna de Ramblas op en nog gekeken bij de Magische Fonteinen.De tweede dag met de Hopp on-Hopp off bus (open dubbeldekker) Barcelona bezichtigd.

Ruim voor de wedstrijd vlakbij het stadion in een gezellige Pizzeria gegeten met andere supporters. Om 20.30 begon de wedstrijd. 19.15 zaten we al klaar op de tribune. Wat hebben we genoten die avond van de geweldige sfeer in het stadion.


 Nick en Frans van Laaren ( Manchester City – Norwich City 23-10-2015 )

tribuneplaatsen CityWij ( mijn zoon en ik ) hebben de Manchester Tour gedaan in het weekend van 30 oktober 2015.

Prachtige dagen gehad, leuk hotel, goed eten.

Veel gezien, stadiontour gedaan bij Manchester United en bij Manchester City. Met als hoogtepunt en spannende Premier League wedstrijd bij Manchester City. Ik kan dan ook gerust zeggen dat wij grandioos genoten hebben en ik kan het iedereen aanraden om dit een keer mee te maken!

Een heerlijke tijd gehad om nooit te vergeten, een belevenis voor zowel jong als oud !

Wij wensen iedereen die gaat heel veel plezier toe.


 

2014-05Vrijdagmiddag 19 december 2014, een Boeing van Transavia start zijn motoren….Vandaag gaat het eindelijk gebeuren. We zijn onderweg naar Barcelona voor een thuiswedstrijd van FC Barcelona vs Cordoba. Dankzij “Dutch Soccer Events” gaat een droom in vervulling van ons beide. Geplande wedstrijd zaterdag 20 december met de aftrap om 16:00 uur.

Na een rustige vlucht en een rit met de bus vanaf vliegveld zijn we rond 20 uur aangekomen in ons hotel. “DSE” heeft een prachtige locatie geregeld waar we goed kunnen vertoeven tijdens ons verblijf in Barcelona. 5 minuten lopen van Placá de Cataluna vanaf waar je elke richting op kan met Openbaar Vervoer.

Na een rustige nacht, 08:10 het 1ste berichtje van Carlo…..”Het is geen vakantie!!” Gezamelijk met andere gasten en “DSE’ nuttigen we het ontbijt en we besluiten totdat de wedstrijd begint met zijn allen wegwijs te maken in Barcelona en bezoeken wat toeristische trekpleisters. Allemaal leuk en interssant maar iedereen is bezig met het belangrijkste van die dag. “De Wedstrijd”….

Iedereen is onrustig en om 14 uur wordt besloten om richting Camp Nou te vetrekken. We volgen de rest van de Rood Blauw sjaalen, petten en andere uitdossingen en we rijden met de metro richting “Les Corts”. Deze halte is 5 minuten lopen verwijderd van Camp Nou. Het 15:15 en we zitten op onze plek, 2de ring recht achter het doel en we zien de jongens van Barca warm lopen en balletje tikken.. Er hangt een geweldige sfeer in het stadion en om ons heen zitten supporters van beide clubs, iedereen heeft plezier en naar de kleur van je sjaal wordt niet gekeken.

Het is 15:55 uur, uit de speakers van het stadion klinkt “Himno de F.C. Barcelona”. Het lied van de FC waarmee de spelers het veld opkomen. 80.000 man staat op en begint volop mee te zingen.  Strak 16 uur de aftrap…Alle helden staan er: Suarez, Neymar jr en Messi. Na 2 minuten is het zover en valt het 1ste doelpunt… Pedro scoort de 1-0 van Barca.Het hele stadion wordt gek en begint te zingen. De 1ste helft houden beide clus zich rustig en gebeurt er niet veel. Carlo heeft gezien dat de onderste rijen van het stadion nog leeg zijn en we besluiten de de 2de helft beneden te kijken als dit mogelijk is. Yes…. rij 5 achter de cornervlag en na 2 minuten vanaf de aftrap staat Messi voor ons op nog geen 10 meter. We ruiken hem bijna en voor ons kan de dag niet meer stuk….6 miunten later.. de volgende held op dezelfde afstand van ons.. Suarez deze neemt ook een corner waaruit ook nog gescoord wordt.. De 2-0. Wat een ervaring we ruiken het gras, de spelers en we proeven nog meer van de sfeer.

Nadat de 3-0 door Pique wordt gescoord doet ook Messi zijn duit in het zakje…Goed voor de 4-0 en 5-0.. Wat een ervaring voor ons allen… Het eindsignaal klinkt, Het stadion loopt rustig aan leeg. De sfeer bij het begon van de wedstrijd is er nog steeds en alle supporters van beide verenigingen lopen gezamenlijk zingend naar buiten alsof ze vrienden voor het leven zijn..

Wij laten alles over ons heen komen en genieten van het feit dat het “zo” dus ook kan. De dag wordt afgesloten met een heerlijke maaltijd die we met zijn allen nuttigen.

Wij willen “Dutch Soccer Events” danken voor deze ervaring en voor de goede zorgen.

David en Lorenzo