ESA Rijkerswoerd Arnhem 12-15 jan. 2017 te Lloret de Mar

Beste DSE, Carlo,

Namens ESA 1 wil ik je bedanken voor een uitstekend trainingskamp in Spanje. We hebben als team de mogelijkheid gekregen om te trainen, een wedstrijd te spelen op top locaties en goede velden. Materiaal als ballen, hesjes, pionnen was perfect verzorgd. Dat alles in combinatie met perfecte teambuilding momenten door een uitstekend samengesteld programma dat voor ons precies binnen de financiële mogelijkheden lag.
De Wedstrijd Barcelona – Las Palmas (5-0) was hierin dan ook zeer bijzonder.

Niemand is iets te kort gekomen in deze 4 fantastische dagen.

*1 ding is vrijwel zeker*
Ook volgend seizoen kiezen wij voor DSE teams camps voor een goed georganiseerd trainingskamp.

Sportieve groet,
Namens ESA 1
Peter Gerritsen


Blauw Wit’34 Leeuwarden 6-9 jan. 2017 te Barcelona

Onlangs trainingskamp belegd met 1e selectie Blauw Wit ’34 in Barcelona in samenwerking met Carlo van der Stam van Dutch Soccer Events.

Getraind, wedstrijd gespeeld tegen SDO uit Bussum (5-2 winst) en competitiewedstrijd van Espanyol bezocht tegen Deportivo La Coruna (2-2).

Daarnaast leuke dingen gedaan zoals bezoek aan stadion Camp Nou van FC Barcelona.

Bedankt Carlo voor de prettige samenwerking.


Willem II Tilburg Jong & O19 te Zutphen

Van 2 t/m 6 januari 2017 te Zutphen. Met in totaal 37 spelers en 9 stafleden vertrok de bus op tijd en werd bij aankomst in Zutphen (Hotel Intel Resort) opgewacht door een vertegenwoordiger van Dutch Soccer Events (Carlo). Deze organisatie had in de voorbereiding naar dit trainingskamp behoorlijk goed werk geleverd, waardoor beide selecties op topniveau konden werken en zodoende een fantastische voorbereiding op de komende tweede seizoenshelft konden bewerkstelligen.

Als laatste gaat er groot woord van dank uit naar Dutch Soccer Events voor het vele werk in het voorbereiden van dit trainingskamp. De samenwerking was fantastisch en Willem II wil in het bijzonder begeleider Carlo bedanken voor dit succes.

Namens Willem II
Jack Harte (Teamleider Willem II O19)
Edwin Linsen (Trainer Jong Willem II)


Roda’46 B1

Roda'46 B1 12-2015Van 21-23 december 2015 was Roda’46 B1 bij ons te gast in Zutphen. Trainer Jeroen vond ons programma leuk en gevarieerd, waarin ook genoeg ruimte is voor vrije tijd. Faciliteiten zijn goed georganiseerd waardoor alles soepel verloopt. Prijs/kwaliteit verhouding is naar onze beleving zeer goed.

 


 

VVIJ IJsselstein E1

WP_000925VVIJ E1 was in oktober 2013 te gast in het Stayokay hostel in Arnhem waar ze een heerlijk verblijf van een weekend hadden. Ze hebben elke dag getraind en een wedstrijd gespeeld. Het niveau van VVIJ is behoorlijk hoog en daar hadden de tegenstanders wel enige moeite mee.

De boy’s en hun begeleiders hebben een mooi weekend beleefd.

 

 


KSV Bornem U10 (België)

VLUU L100, M100 / Samsung L100, M100KSV Bornem U10 was het weekend van 29 april – 1 mei 2012 in Arnhem op trainingskamp! Dit leuke team heeft een aantal trainingen gehad van onze trainers en hebben als afsluiting nog een wedstrijd gespeeld tegen de leeftijdsgenoten van de voetbalschool die uiteindelijk met 2-1 werd afgesloten in het voordeel van de voetbalschool!

Het team verbleef op het luxe Droompark de Hooge Veluwe samen met alle meegereisde ouders en op de zondag ging de ploeg op bezoek bij Bjorn Vlemmincx nu speler van NEC en oud speler van KSV Bornem, die tegen Roda JC maar liefst 4x scoorde. Het was dus dolle pret voor dit leuke team uit België.


VK Tielrode 1 (België)

VK Tielrode is al twee jaar (2011 & 2012) met ons op trainingskamp geweest in Doorwerth. Een weekend vol met trainingen en andere activiteiten zijn ze een graag geziene gast bij StayOkay. De mannen deden ook veel aan teambuilding met o.a. mountainbiken maar ook een bezoek aan het centrum van Arnhem (de Korenmarkt)

VK Tielrode

 

Laat een reactie achter