Dutch Soccer Events Geen categorie Guyon Philips ambassadeur DSE

Guyon Philips ambassadeur DSE

Guyon Philips ambasadeur DSEWij zijn ontzettend trots op onze nieuwe ambassadeur Guyon Philips. Waar hij kan komt hij onze organisatie versterken om zijn ervaring met ons te delen.

“Als je een paar jaar mee loopt in de voetballerij, besef je dat het gaat om de juiste mensen tegenkomen in je carrière. Ik ben blij dat dat bij mij al op jonge leeftijd is gebeurd, in de vorm van trainer Carlo van der Stam, een cruciaal moment in de opleiding van een jonge voetballer. Vanaf de E-pupillen tot en met de B-junioren heb ik Carlo 6 seizoenen als trainer gehad. In al die jaren heeft hij mij als speler beter en beter gemaakt en het maximale uit me gehaald waardoor ik op 16-jarige leeftijd in het 1e elftal van ESA terecht kwam. Uiteindelijk werd ik door meerdere clubs gescout en koos ik voor een overstap naar Vitesse. Na 2 jaar Vitesse maakte ik de stap naar het 1e elftal van Go Ahead Eagles, waar ik kort na mijn 19e verjaardag mijn debuut maakte in het betaald voetbal. Het seizoen daarna werd ik clubtopscoorder van FC Oss in de Jupiler league. Daarna verdiende ik de transfer naar FC Volendam in de top van de Jupiler League waar ik nu tot 2017 onder contract sta. Ik vind het belangrijk dat Carlo met zijn voetbalschool Dutch Soccer Events jonge voetballers de kans geeft om zich bij hem te door te ontwikkelen. Dezelfde kans die ik gelukkig ook heb gehad.”

Guyon Philips (1e elftal speler FC Volendam)
Ambassadeur DSE

Guyon Philips ambassadeur DSE


Related Post