Dutch Soccer Events Ervaringen voetbalkampen

Ervaringen voetbalkampen

Soccer Camps 2017

Anniek, Florine, Noor, Lauren, Gemma, Femke en Neassa Summer Camp Arnhem

Wij vinden het heel gezellig met leuke spellen.

Wij hebben veel nieuwe dingen geleerd en goede oefeningen en de trainers doen leuk mee. Wij hadden een leuk groepje.
Rens was een leuke trainer en hij legde goed uit als iemand het niet begreep.

We hebben drie dagen veel plezier gehad. Vorig jaar ook al meegedaan en nu was het weer leuk bij DSE.


Soccer Soccer Camps 2016
Milan, Jolan & Tijl allen 12 jaar, Svelta Melsele U13) Voetbal 3 daagse Beveren (BE)

Voetbal 3 daagse Beveren 2016Milan; Ik doe dit kamp al 3 jaar en ik vind het super leuk. Je leert allemaal verschillende technieken, je doet leuke spelletjes en je gaat zwemmen. SUPER LEUK.

Tijl; Dit is mijn eerste jaar en ik vindt het super leuk. Het is tof dat we gaan zwemmen. Ik kom volgend jaar zeker terug.

Jolan; Dit is mijn tweede jaar en vindt het heel tof omdat er veel variatie inzit. Het mocht van mij wel langer duren.


Job (12 jaar, VDZ D1) Voetbal 3 daagse Arnhem

IMG_7066Ik vond het een erg leuk en gezellig kamp omdat je hier niet alleen met je vriend/vriendin omging maar ook met de groep lol maken. Ook de trainers waren erg leuk en hielden wel van een geintje.

 

 

 

IMG_7067Isha (10 jaar, ABS Bathmen E3) Voetbal 3 daagse Arnhem

Ik vond het heel erg leuk omdat je leuke spelletjes deed en ik er heel veel van heb geleerd.

 

 

 


Soccer Camps 2015

Gijs & Cees (beide 11 jaar uit Noordwijk) Pro trainings Camp 21-23 december 2015

IMG_6204

Wij vonden de drie dagen heel leuk en het eten was heel lekker. De kamers waren goed en de bedden sliepen lekker. Het veld was lekker dichtbij en er was veel afwisseling in de activiteiten. De trainingen waren zeer leerzaam. We hadden ook genoeg vrije tijd en de partijtjes vonden we het leukste.

 

 

 

 


 

Julia & Anna (beide 12 jaar spelend bij SML D1 (2e divisie) Voetbal 3 daagse Arnhem

meidenHet was echt een super leuk kamp en we werden hartelijk ontvangen. We kregen ook een mooi T-shirt. Er waren allemaal leuke en leerzame oefeningen en ook nog leuke spelletjes er tussen door. Toen het regende konden we in de zaal verder spelen, dat was een heel goed alternatief. We hadden veel vrije tijd om zelf nog even wat te drinken of te voetballen. De trainers waren heel enthousiast, en hielpen ons echt om iets te leren! We kregen ook een lunch en tussendoortjes. Tussen het trainen door gingen we ook nog eens zwemmen dat was heel bijzonder en leuk voor een voetbalkamp. We hadden 3 super leuke en leerzame dagen! We hopen dat jij ook komt!!!

Groetjes,

Julia & Anna


Winter Camp Barcelona 2014

Max en Enzo Cornelissen (12 en 10 jaar Arnhem) Wintercamp Barcelona

IMG_4714Wij zijn van 26-30 december met DSE mee geweest naar Barcelona. Het was best spannend want we kenden bijna niemand. Toen we aankwamen, gingen we naar onze kamer. We sliepen samen met Lars en Jayden op een grote kamer. We hebben alle spullen uitgepakt en klaar gelegd voor de volgende dag. De trainingen van DSE waren in Castelldefels. We gingen met een bus naar het complex om lekker in de zon te trainen. Na de training terug naar het hotel om te eten. Dat was in een grote eetzaal. Daarna nog even rusten, of gewoon doen wat je zelf wilde en daarna weer trainen.
Iedereen was een beetje zenuwachtig voor zondag, die dag was de clinic bij Barcelona. We kwamen aan bij het stadion van Barca B en mochten ons daar omkleden. Iedereen was onder de indruk. Wij kregen met de voetballers een clinic van de trainer (Oscar) van FC Barcelona O13. Dit was echt vet cool!! De anderhalf uur waren zo voorbij. Daarna zijn we het echte nou camp stadion in geweest, heel indrukwekkend! We hebben veel gezien. De kleedkamer, de persruimtes, de champions league beker… De gouden schoenen van Messi de schoenen van Ronald Koeman en het kapelletje waar de spelers voordat ze het veld op lopen nog kunnen bidden.
De andere dagen nog getraind, een Beach volley bal toernooi gedaan. Dat was ook erg leuk. De laatste dag waren we vrij en zijn we met ouders een tour door Barcelona gaan maken met een toeristen bus. We hebben van alles gezien en zijn bij sommige dingen uitgestapt. Het was cool om de sagrada familia van dichtbij te zien en de haven van Barcelona is ook heel mooi. Jammer genoeg deed de kabelbaan het niet anders waren we daar zeker in gegaan!
‘S avonds vlogen we weer terug naar huis. Wij vonden het echt vet en wij willen alle trainers bedanken. Volgend jaar willen we zeker weer mee!!!


Soccer Camps 2014:

Ruben en Sander van Netten (9 jaar – 8 jaar Scharnegoutum) Voetbal 3 daagse Sneek

Wij vonden het leuk op voetbalkamp in Sneek. We hebben veel geleerd, tricks, zidane, overstap en het zwemmen was ook leuk.
De shooting game was leuk en de prijzen die we met de finale en punten hebben gewonnen. Aardige trainers , Harmke en Carlo.
Het is de 2de keer op voetbalkamp van DSE.

Rob Goesten (15 jaar, FC den Bosch C1, keeper) Overnachtingskamp Arnhem/Doorwerth

Ik had het bij aankomst niet verwacht naar het was heel anders dan ik had gedacht en ik heb een hele leuke tijd gehad.

Lasse en Ziggy ( 11 en 10 jaar, FC Landen België) Overnachtingskamp Arnhem/Doorwerth

Wij vonden het gewoon zo leuk dat we volgend jaar weer gaan komen. Vooral de bal in de gaten schieten is erg leuk. We hebben het erg tof gehad met hele leuke activiteiten.


Soccer Camps 2013:

Noah Abid, (11 jaar, Manchester City) Overnachtingskamp Doorwerth

Ik vond het voetbal kamp geweldig. Met veel plezier ging ik elke dag naar het kamp toe. De oefeningen waren uitdagend maar ook erg leuk. Vooral de shooting game vond ik tof. Het was heel leuk om met deze groep jongens te trainen, voor mij voelt het alsof ik er een hoop vrienden bij heb gemaakt. De coaches waren ook goed, je kon goed met ze lachen en ze legden alles duidelijk uit.  De laatste dag was echt mijn favoriet het zwemmen in Deventer was echt te vet en het blijven slapen was ook echt gezellig.  Ik hoop dat volgende jaar iedereen weer van de partij is, ik in ieder geval wel.

Chivano Pocorni (6 jaar, sv Diemen) 3 daagse Amsterdam

Heel leuk, heel leuke trucjes, veel leren. Ik wil altijd hier voetballen. 1 tegen 1 in de boarding is heel leuk en leer trucjes gebruiken in de praktijk.

Karim Greven (10 Jaar, sv Geinoord) voetbal 3 daagse Arnhem

Ik vond het kamp leuk en er zijn leuke trainers. Heb veel geleerd en nieuwe vrienden gemaakt.


Soccer Camps 2012:

Yoek Zoutberg (9 jaar, FC Abcoude F1)  voetbal 3 daagse Amsterdam
Het voetbalkamp was echt te gek! Er was speciale training voor keepers waarbij we allemaal oefeningen deden om beter te leren keepen. We moesten b.v. de bal in een soort trampoline gooien en dan daarna de bal vangen en uit je handen schieten.

De trainers waren super aardig en ze hebben mij veel geleerd. Na de oefeningen in de ochtend hadden we een half uurtje vrije speeltijd en kregen we lekkere broodjes en wat te drinken. In de middag gingen de keepers in het doel en kwam er steeds een andere groep kinderen schieten op het doel. De groepen die niet op het doel aan het schieten waren deden andere voetbaloefeningen.

Het waren super leuke dagen, ik hoop dat ik volgend jaar weer kan komen!

Milan Serveas (10 jaar, Merelbeke (BE) Overnachtingskamp Doorwerth

Ik vond het voetbal heel leuk omdat we ook veel verschillende partijen waren. Dit kamp is tof!

Warre Thevelin (10 jaar, Schelderode (BE) Overnachtingskamp Doorwerth

Dit kamp vond ik heel leuk. Ik heb veel bijgeleerd en de avondactiviteiten waren echt tof

Sam Zwiep (12 jaar, Arnhem) Overnachtingskamp Doorwerth

Het was weer een heel gezellig kamp, ik kom nu al voor de 3e keer en doen altijd hele leuke dingen.
Ook de voetbaltraining was leuk. Dit kamp was super!


Soccer Camps 2011

Lorenzo van Iterson (13 jaar, Sardinie Italie) 3 daagse Diemen

Gabriele Migaleddu (10 jaar, Sardinie Italie) 3 daagse Diemen

Het kamp is geweldig je leert veel, maar het is ook erg leuk. Je doet allemaal spellen waar je veel leert en het eten is ook lekker. Ons lievelingsspel is gateschieten, heel leuk en grappig waar je leert om precies is een gat te trappen. We hopen dat we het nog een keer kunnen doen omdat het superleuk is!

Sam Omstee (8 jaar Diemen, sv Diemen) 3 daagse Diemen

Ik vond het heel erg leuk, de trainers waren heel erg aardig en ik heb veel geleerd en ik ben er een stuk beter door geworden.
Volgend jaar ga ik weer!

Louisa El Ouhabi (12 jaar, WSV Apeldoorn) overnachtingskamp Soest

Ik vond het kamp heel leuk en ik heb veel geleerd en de trainers waren heel lief.
We waren naar het zwembad geweest. Het kamp was heel leuk en gezellig.

Nick Stavenuiter (10 jaar Enkhuizen, Zeeburgia E1) voetbal 3 daagse Soest

Ik vind het voetbalkamp bij DSE leuk. Ik vond de kixxkube het leukst. Ik zou er naar toe gaan want het is erg leuk.

Wendie Bakker (16 jaar Blaricum, HSV Zuidvogels MB1) overnachtingskamp Soest

Ik vond het voetbalkamp leuker dan verwacht. Ik kende er niemand maar heb snel vrienden gemaakt en het was erg gezellig. We hebben veel gevoetbald de hele dag door maar hebben in de avond ook veel leuke dingen gedaan.
Kortom ik vond het een leuk kamp.

Elias Hofman (10 jaar, Merelbeke Belgie, speler AA Gent) overnachtingskamp Arnhem

Ik vind het een leuk voetbalkamp, ik heb al veel geleerd. Als ik op mijn kamer wil moet met een pasje de deur open doen dat vind ik ook leuk met de bus naar het terrein en het eten is lekker en ik heb een eer om zoveel vrienden te hebben. Volgend jaar kom ik zeker terug.

Mats Douma (9 jaar, Reeuwijk, speler CVC Reeuwijk E4) overnachtingskamp Arnhem

Ik vind het heel erg leuk. Ik heb veel geleerd en als het van mijn ouders mag wil ik nog een keer. En je hebt altijd een leuk avondprogramma.

Sani Weis (9 jaar, Arnhem, speler ESA E1) Voetbal 3 daagse Arnhem

Sani Weis uit Arnhem en ben 9 jaar. Ik heb meegedaan aan de voetbal 3 daagse in Arnhem op de locatie ESA. Ik heb het daar heel erg leuk gehad en weer een hoop geleerd. De trainers waren super aardig en grappig, vooral trainer Lennart was erg grappig. Ik heb ook een paar nieuwe vriendjes ontmoet op het kamp. Ik vond alle oefeningen en spelletjes leuk. Maar het leukste vond ik het 1 tegen 1 en het latje schieten. Volgend jaar zal ik er zeker weer bij zijn!


Soccer Camps 2010:

Sander Kuijs (7 jaar, Beijing China)

Ik deed mee aan de voetbal 3 daagse eind juli in Amsterdam. Het was heel leuk. Ik vond de trainers heel aardig. De andere kinderen waren ook niet slecht. Het leukste was 1 tegen 1 wedstrijden. Het meest niet leuk was penalties. Het eten was ook lekker. Al met al vond ik het heel erg leuk en ik wil volgend jaar graag weer meedoen.

Vurgil Daniel (Amsterdam)

het was een prachtige kamp waar je drie dagen van alles leert, voetbal technieken die je kan gebruiken om een man voorbij tekomen en verdedigingstechniek om een man van balbezit te veroveren en je heb ook vrije tijd om iets te oefenen en je kan ook nog geweldige prijzen winnen.

Ik heb het gewoon drie heel leerzame dagen leuk gehad, en kijk nu uit naar de weekkamp.

Met vriendelijke groet, Vurgil 

Fam. Gentenaar (Ouderkerk aan de Amstel)

De kinderen hebben het heel erg naar hun zin gehad! Ze komen zeker nog een keer terug, bedankt voor de leuke dagen!

Tim (13 jaar) en Daan ( 12 jaar) uit Naarden!

Wij zijn naar dit kamp toegekomen om dat we graag naar een kamp toe wilden in de vakantie. We vinden dit kamp heel leuk omdat er leuke trainers, oefeningen en spelletjes te doen zijn. Het eten en drinken word hier verzorgd dat vinden wij heel goed en het is ook nog lekker.

Er zijn twee lange pauzes, een voor de lunch en een na de lunch.

Wij vinden het voetbalkamp heel leuk!!!!


Overnachtingskampen 2010:

Max en Rowan uit Arnhem (8 en 9 jaar):

We hebben lekker gevoetbald, kussengevecht en voetvolley, het was een erg leuk kamp!

Denna en Jort uit Elst (beide 11 jaar):

Jort: Ik vond het een hele leuke week met veel voetbal maar ook andere dingen.

Als je echt van voetbal houdt moet je hier komen en het Stayokay is ook echt ok!

Denna: Deze week was heel leuk met veel voetbal en veel pret. We gingen naar Vitesse A1, naar een zwembad en een film kijken en poker spelen.

Lennart uit Velp (15 jaar):

Het was een leuke week, de trainingen en het slapen in het Stayokay was erg goed georganiseerd!

Floris uit Naarden (10 jaar):

Vijf dagen lekker gevoetbald, waarvan ook drie met het dagkamp, kussengevecht gedaan, voetvolley gedaan en gedart. Volgend jaar wil ik weer naar dit aller-leukste kamp van de hele wereld!

Laat een bericht achter