Dutch Soccer Events Geen categorie Prestentatie DSE & stichting MESSI

Prestentatie DSE & stichting MESSI

Shirt Stichting M.E.S.S.I

Zondag 6 september zijn we gestart met een hele bijzondere kennismakingstraining met een groep van maar liefst 82 kinderen bij de voetbal- & keeperschool in Arnhem. Na een uitgebreide training was de officiële handeling tussen de samenwerking van Dutch Soccer Events en de Stichting M.E.S.S.I. met het overhandigen van het shirt aan Remy Rondon (voorzitter) en sponsor Corbeek & IJsseldijk advocaten die de bedrukking voor hun rekening hebben genomen, waarvoor nogmaals onze waardering.

Deze ochtend waren er ook een aantal gastspelers en twee gast keeperstrainers uitgenodigd uiteraard niet zonder een speciale reden. Na de presentatie werden zij in het zonnetje werden gezet door de Stichting met voor Jobbe een trip naar Manchester City en Job, Jesse en Luuk mogen mee naar Barcelona om hen een nieuwe mentale boost te geven in of na een moeilijke persoonlijke periode. Voor meer informatie over de stichting kunt u terecht op www.stichtingmessi.nl

Fantastisch om zoiets te kunnen en mogen doen en ook de nodige emoties met zich meebrengt. Kortom een fantastische start van een nieuw seizoen en een mooie samenwerking.


 

Related Post