Dutch Soccer Events Trainerscursus

Trainerscursus

DSE organiseert regelmatig cursussen voor trainers en beginnende trainers op locatie of met een club voor haar eigen trainers.

Het geven van voetbaltraining is niet zomaar een partijtje voetbal en daarbij kunnen wij de helpende hand bieden door met de beginnende trainer bij uw club aan de slag te gaan. Individuele training word nogal eens overgeslagen omdat we tegenwoordig voornamelijk tactisch trainen en daarmee de ontwikkeling van het individu  nog wel eens overslaan.

Train de Trainer

Deze cursus is gemaakt voor de beginnende en gevorderde trainer die begeleiding verdient in het trainen van het individu en het uitvoeren van wat de club voor ogen heeft met zijn of haar spelers. De cursus bestaat uit een theorie gedeelte en een groot gedeelte praktijktraining en duurt over het algemeen 3 of 4 avonden van 2 1/2 uur.
Tijdens deze cursus gaan wij aan de slag met:

  • Eigen vaardigheid
  • De opbouw van de training
  • Het maken van een training
  • Bereiken van doelen
  • Techniektraining gebruiken in je normale training

Cursus techniektraining

Techniektraining geven is een specialisme en daar gaat behoorlijk wat tijd in zitten om dit onder de knie te krijgen. DSE gaat met u aan de slag om de techniektraining te kunnen gebruiken binnen uw normale training en de truc om techniektraining leuk en plezierig te maken voor uw spelers of speelsters.
Deze cursus word gegeven op één avond met een duur van 2 1/2 uur. Tijdens een eerste avond starten we met de basisvaardigheden van de techniektraining en het aanleren van de stappen die je daarin kunt maken.

Nadat u de basiscursus heeft gevolgd kunt u doorgaan met een vervolgmodule. Deze cursus organiseren wij voor alle trainers van elk niveau op verschillende locaties in binnen en buitenland.

 

Houd u onze website in de gaten voor een locatie bij u in de buurt. Wenst u meer informatie over onze cursussen? Stuur gerust geheel vrijblijvend een berichtje naar: info@dutchsoccerevents.nl

Laat een bericht achter