Dutch Soccer Events DSE voetbal fun 2 daagse

DSE voetbal fun 2 daagse

Onze voetbal fun 2 daagse is voor jongens, meiden en keepers van 5 t/m 15 jaar en je hoeft geen lid te zijn van een voetbalclub. Twee dagen met een zeer afwisselend programma waarbij plezier en respect bovenaan onze lijst.

.

Een twee daags programma waar bij we elke dag om 09.45 uur aanwezig zijn en om 10.00 uur starten met de eerste activiteit. We eindigen de dagen omstreeks 15.30 uur. Onze dagen bestaan uit diverse trainingen volgens de DSE methode met o.a. de Barcelona, Madrid en München module met heel veel aandacht voor de basisvaardigheden met o.a. traptechniek, aan- en meenemen van de bal, coördinatietraining, keeperstechnieken en verschillende partijvormen. Dit alles combineren we met diverse fun activiteiten en hele andere leuke bezigheden.

Wat krijg ik tijdens de voetbal fun 2 daagse: 
– DSE shirt
– sportwater & fruit
– diverse gezonde versnaperingen
– teamfoto
Ook kun je diverse mooie prijzen winnen.

Deelnamekosten voor de voetbal fun 2 daagse zijn slechts € 59,00 per persoon. 

Ben je al in het bezit van een DSE shirt dan krijg je ook nog eens € 9,00 korting. Ook is het mogelijk om één dag deel te nemen. Inschrijven gaat eenvoudig via ons digitale aanmeldformulier. Meldt je snel aan want we hebben een beperkt aantal plaatsen en inschrijving is op basis van binnenkomst, dus wacht niet te lang!

Kijk in de agenda van onze voetbalkampen voor een locatie bij jou in de buurt!