Dutch Soccer Events DSE voetbal 3 daagse

DSE voetbal 3 daagse

De voetbal 3 daagse is een dagkamp voor jongens, meiden en keepers van 5 t/m 15 jaar en je hoeft geen lid te zijn van een voetbalclub. Elke dag gaan wij bezig met jouw individuele ontwikkeling op je eigen niveau en daarbij staat plezier en respect bovenaan onze lijst. Elk voetbalkamp is een groot spektakel met een grote verrassing die op elke locatie anders is en waarbij het jou als voetballer of keeper aan niets zal ontbreken. Wij doen er alles aan om je drie onvergetelijke dagen te bezorgen met veel persoonlijke aandacht en afwisseling.

.

Programma: We zijn elke dag om 9.45 uur aanwezig op het sportpark en starten om 10.00 uur met het programma. Tijdens de 3 daagse volgt iedereen diverse techniektrainingen, pass en trapvormen, traptechniek, spelen we verschillende partijvormen, een mini toernooi en spelen we elke dag het Dutch Shooting Game. Naast de drinkpauzes is er vrije tijd waarbij je diverse spelletjes kunt doen.

Tijdens de 3 daagse hebben we ook altijd een extra belevenis in de vorm van b.v. een excursie, een Prof clinic, naar een subtropisch zwembad (dit is per locatie een verrassing) en beleven we een fun parcours met allerlei verschillende voetbalattracties met o.a. een voetbalboarding, de soccerwave, gatenschieten, dribbelkampioenschappen, paaltjes voetbal en nog veel meer en maak je kans op mooie prijzen. Aan het einde van de voetbal 3 daagse is er een prijsuitreiking waarbij de winnaars en alle deelnemers in de prijzen zullen vallen. Kortom drie dagen met heel veel voetbalplezier.

Tijdens de voetbal 3 daagse ontvangt je: DSE voetbal 3 daagse 14

– Een DSE shirt
– Onbeperkt sportwater + fruit
– Diverse gezonde versnaperingen
– Teamfoto
– Een verrassings-excursie, clinic of andere leuke activiteit en kun je mooie prijzen winnen. We doen elk jaar een andere activiteit.

 

De deelnamekosten aan de voetbal 3 daagse zijn slechts: € 79,00 per persoon inclusief bovenstaand pakket, btw en betaling in termijnen is mogelijk. Klik hier voor de data & locaties van al onze voetbalkampen en aanmelden voor onze geschiedt via ons digitale aanmeldformulier.

Ben je al in het bezit van een DSE shirt dan ontvang je nog een korting van € 9,00 per persoon. Je krijgt dan geen nieuw shirt en draagt tijdens de 3 daagse de kleding die je al eerder van ons hebt gekregen, dit dien je bij aanmelding op het formulier te vermelden!

DSE voetbal 3 daagse 2

 

Onze voetbal 3 daagse wordt op verschillende locaties georganiseerd. Wil jij ook een paar leuke voetbaldagen in de schoolvakantie beleven? Meld je dan snel aan, inschrijven via het digitale aanmeldformulier is makkelijk en verplicht. We hebben een beperkt aantal plaatsen en inschrijving is op basis van binnenkomst, dus wacht niet te lang!

Laat een bericht achter