Dutch Soccer Events Voetbalfeestje

Voetbalfeestje

Wil jij je verjaardag eens op een andere manier vieren? Regel dan een DSE voetbalfeestje voor al je vriendjes en vriendinnetjes!

Programma voetbalfeestje: samen met je vrienden en vriendinnen een middag of een ochtend genieten van een echte voetbaltraining verzorgd door een trainer van de Academy. Tijdens deze training zul je een aantal technieken aangeleerd krijgen en in de partijspelletjes zullen we deze gaan toepassen. Ook spelen we verschillende voetbalspelletjes en uiteraard luisteren wij ook naar uw wensen.

DSE voetbalfeestjeNa een korte pauze zullen we de voetbalquiz spelen gevolgd door het partijspel. Het voetbalfeestje zal worden afgesloten worden met een fantastisch voetbalspel voordat we overgaan tot de prijsuitreiking. U dient zelf voor de uitnodigingen & accommodatie te zorgen voor het voetbalfeestje. Wij zorgen voor de trainingsmaterialen (ballen, hesjes, doeltjes etc.).


Onze pakketten zijn voor minimaal 6 deelnemers:

A. Party A (small) voor € 75,00

– voetbalfeestje van 75 minuten voor minimaal 8 tot maximaal 12 deelnemers

– passend cadeau voor de jarige

– leuke prijsjes voor de winnaars van de voetbalspellenB. Party B (medium) voor € 85,00

– 90 minuten voor minimaal 8 tot en met maximaal 12 deelnemers

– passend cadeau voor de jarige

– leuke prijsjes voor de winnaars van de voetbalspellen

– medaille voor alle deelnemersC. Party C (large) voor € 85,00 + € 5,00 per deelnemer

– 90 minuten voor minimaal 8 tot en met maximaal 12 deelnemers

– passend cadeau voor de jarige

– leuke prijsjes voor de winnaars van de voetbalspellen

– een leren voetbal voor alle deelnemers


Het is altijd mogelijk om een pakket aan te passen met extra opties: verlengen van de tijd, ander cadeau of extra activiteiten. Ook kunt u het voetbalfeestje nog leuker maken of combineren met het huren van één van onze attracties. Kijk op de pagina van ons assortiment.

.
Locatie:

Voor een voetbalfeestje komen wij naar u toe, wij hebben dan bij voorkeur een grasveld/speelveld bij u in de buurt nodig, maar het kan ook bij de plaatselijke voetbalclub of sporthal georganiseerd worden. Indien wij naar uw woonplaats komen rekenen wij bij meer dan 20 km vanaf Arnhem een reiskostenvergoeding van € 0,19 per/km.

Indien u het feestje bij een accommodatie in de buurt wilt laten plaatsvinden (sportaccommodatie / sporthal) dan is dat altijd mogelijk, u dient deze wel zelf te reserveren.

Laat een bericht achter