Dutch Soccer Events DSE voetbalkampen

DSE voetbalkampen

Dutch Soccer Events organiseert verschillende soorten voetbalkampen voor jongens, meiden en keepers in de leeftijd van 5 t/m 15 jaar. Iedereen mag deelnemen en je hoeft daarvoor geen lid te zijn van een voetbalclub. Tijdens onze voetbalkampen is alles tot in de puntjes verzorgd. Onze trainers en begeleiders doen er alles aan om jou een fantastische tijd te bezorgen die je niet gauw zult vergeten. Plezier, afwisseling, respect, persoonlijke begeleiding, trots en nieuwe voetbaltechnieken leren zijn onze kenmerken.

Kijk bij de data & locaties waar en wanneer onze voetbalkampen plaatsvinden.

.

Wat is er nu leuker om je vakantie te vieren met voetbal? Samen met nieuwe vrienden en of vriendinnen uit zowel binnen- als buitenland beleef je een aantal dagen om nooit meer te vergeten.

Wij doen er alles aan om jouw een veilig en vertrouwd voetbalkamp te bezorgen!

Indeling van de groepen

Wij hanteren leeftijdsgroepen en kijken daarbij ook naar het niveau waar jij hoort te trainen. Tijdens de aanmelding vul je jouw geboortedatum, club en elftal in en kunnen jou zo in de juiste groep plaatsen. Mocht het blijken tijdens de eerste dag dat we deze dienen aan te passen dan zullen we dat zeker doen. Onze leeftijdsgroepen zijn 6-8 jarige, 9-10 jarige, 11-12 jarige enz. enz. Ook kun je bij de opmerkingen aangeven als je een voorkeur hebt om bij een vriendje of vriendinnetje in de groep te willen trainen en of slapen. De keepers trainen in een apart groep.

Trainers en begeleiders 

Het team van DSE bestaat uit ervaren en gediplomeerde trainers en begeleiders die garant staan voor plezier en de veiligheid van onze deelnemers. Het team doet er alles om iedereen een fantastisch voetbalkamp te bezorgen, waar plezier, respect, trots en discipline voorop staan. Alle medewerkers zijn zorgvuldig gescreend, geselecteerd en in het bezit van een VOG verklaring.

 

Wat leer ik tijdens een voetbalkamp?  IMG_7215

– Nieuwe technieken
– Richtingsveranderingen
– Traptechniek
– Technieken toepassen
– Snelvoetenwerk
– Coördinatie / looptechnieken
– Spelinzicht
– Keeperstechnieken


Ons doel
tijdens het voetbalkamp is jou als speler op verschillende onderdelen nog beter te maken. Dit combineren we met leuke activiteiten waardoor je een voetbalkamp beleeft om nooit meer te vergeten. Ook vinden wij het belangrijk dat een voetbalkamp voor iedereen mogelijk moet kunnen zijn en hanteren daarom “normale” prijzen. Aan het einde heb je veel nieuwe dingen geleerd, nieuwe vrienden/vriendinnen leren kennen en leuke ervaringen opgedaan om thuis te vertellen. Rond om de trainingen zullen we ook verschillende voetbalspellen spelen waarbij je ook nog mooie prijzen kunt winnen!

Programma’s
Naast een zeer gevarieerd trainingsprogramma is er een voetbal-fun middag en worden er verschillende mini toernooitjes gespeeld en maak je kans op een finaleplaats van het Dutch Shooting Game. Met verschillende onderdelen kun je leuke prijzen winnen. Tijdens de avonden is er een gevarieerd avondprogramma voor de kinderen die deelnemen aan een overnachtingskamp welke geschikt is voor alle leeftijden. Tijdens het Winterkamp is het mogelijk voor ouder(s), verzorger(s), broertjes en of zusjes en andere belangstellenden om mee te reizen.

De programma’s van de verschillende voetbalkampen variëren!

Voor de ouder(s) en of verzorger(s)

Voorafgaand aan een voetbalkamp ontvangt u van ons het programma met daarin alle informatie. U als ouder(s) en of verzorger(s) zijn altijd welkom om een kijkje te komen nemen of om mee te reizen. Indien een deelnemer medicatie of extra verzorging nodig heeft is dat bij ons geen enkel probleem. Er is ook altijd een medisch-begeleider aanwezig en vragen u op de eerste dag de nodige informatie / medicatie te verstrekken, indien nodig.

DSE heeft een algehele aansprakelijkheidsverzekering voor alle deelnemers, u dient zelf voor een eventuele reisverzekering te zorgen. Met het aanmelden van uw zoon en of dochter bij één van onze voetbalkampen gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

DSE banner toffe dingen

De voetbalkampen worden georganiseerd in diverse regio’s en landen. DSE biedt verenigingen en accommodaties de mogelijkheid om ook een voetbalkamp samen met ons te organiseren. DSE zorgt voor de complete organisatie, de materialen en de begeleiding. Wij hebben enkel een speelveld en een kleedlokaal nodig en doneren voor elke deelnemer een bedrag aan de vereniging.

Neemt u voor vragen en/of meer informatie gerust geheel vrijblijvend contact met ons op: info@dutchsoccerevents.nl

Laat een bericht achter