Onze voetbalschool, de DSE academy traint wekelijks op diverse locaties en traint met een geheel eigen methode die is voortgekomen uit eigen inzicht, de Wiel Coerver methode en de KNVB visie. Wij richten ons specifiek op de individuele ontwikkeling met functionele techniektraining voor elke speler en keeper op ieder zijn eigen niveau. We werken veel aan de basisvaardigheden, schijn- en passeerbewegingen, snel voetenwerk, richtingsveranderingen, traptechniek, passen en trappen, coördinatietraining en het domineren van het 1 tegen 1 en het positiespel.

 

DSE Academy

Het voetbalspel bestaat uit het domineren van je tegenstander tijdens het 1 tegen 1 duel, daarbij is het van belang dat de speler in veel situaties uit de voeten kan en daarmee de baas over de bal is en blijft. Veel herhalen in vele verschillende situaties is daarom ook van groot belang en daarmee kun je niet vroeg genoeg mee beginnen.
Onze voetbalschool is voor jongens en meisjes van 5 t/m 18 jaar. Je hoeft niet lid zijn van een club, iedereen is welkom. Wij zijn club onafhankelijk en voor spelers en speelsters van elk niveau.

Onze visie

Wij zijn er op gericht dat een ieder met plezier naar onze trainingen komt en ons beoordeelt op het geen we met de kinderen doen. Zonder plezier tijdens de training zal een speler of speelsters zich minder snel ontwikkelen. Onze kracht is om te anticiperen en aanpassingen te doen die nodig zijn voor elk individu. Voor onze voetbalschool of andere activiteiten dient deelnamegeld betaald te worden en daarvoor mag men ook iets verwachten, kwaliteit staat bij ons boven kwantiteit.

Inhoud

Een module bij de DSE Academy duurt 11 weken waarbij er elke week 75 minuten getraind wordt waarvan één kennismakingstraining en de afsluiting met een minitoernooi en diverse spelen.

De training zelf bestaat uit een warming-up, coördinatie-training gevolgd door de inhoudelijke module welke de speler volgt. Elke deelnemer begint met de basismodule welke inhoud dat wij de basisbeginselen aanleren die wij belangrijk vinden zonder al te veel weerstand. Daarna zijn er negen vervolgmodules welke elk een eigen programma hebben met namen van diverse Europese topclubs. De inhoud van deze modules zijn heel verschillende met de vier richtingsveranderingen, voor je, achter je, van op zij en 45 graden bewegingen die wij hanteren. De weerstand die daarbij hoort verschilt per module en passen wij aan indien nodig, aan het niveau van de kinderen die deelnemen.
Naast de techniekmodules hebben wij ook twee pass- en trapmodules en positiemodules. De bestaan uit veel passen en trappen en er wordt geleerd hoe je onze technieken in het positiespel en partijspel kan gebruiken.

Onze trainingen word afgesloten met een partijvorm 1 tegen 1, 2 tegen 1 en 1 tegen 2 of een positiespel. Een speler die voor het eerst bij onze voetbalschool komt start met de basismodule om vanuit daar door te stromen na de vervolgmodules. Na een aantal modules volgt de speler een module met traptechniek waarvoor we een speciale Coerver goals gebruiken. Aan het einde van een module ontvangt elke speler en keeper een certificaat en een beoordelingsformulier.

Uit onze verschillende locaties selecteren wij ook kandidaten voor onze academy. De academy wordt zo aan het einde van het seizoen gevormd en trainen extra met deze groep en nemen deel aan een toernooi.

Indeling van de groepen

meidenDe indeling vindt plaats op basis van eerdere gevolgde modules, individuele kwaliteit, progressie, fysieke gesteldheid en als laatste de leeftijd. Uiteraard zijn er ook altijd kinderen die graag met elkaar willen voetballen en daarom kunt u ook altijd een voorkeur aangeven. Ook zijn er groepen speciaal voor de mini’s en meisjes.

De groepen bestaat uit ongeveer 8 tot 11 kinderen. De trainer is door ons zelf opgeleid, beschikt over een KNVB diploma en een bewijs van goed gedrag. Vaak zal een groep een 2e trainer hebben in de vorm van een stagiaire. Ook is er bij ons een medisch begeleider en looptrainer aanwezig om aan alle behoefte rondom de voetbal- & keepersschool te voldoen.

DSE Keepers

IMG_5125De Academy heeft ook een eigen keepersafdeling en is club-onafhankelijk en voorziet in de behoefte van professionele techniektraining voor de jeugdkeeper.

Bij de eigen vereniging kunnen de keepers vaak alleen maar meedoen met de veldspelers en worden veelal als schietschijf gebruikt tijdens de diverse afwerkvormen op het doel. In het algemeen ontbreekt bij de clubtrainingen de specifieke focus op het keepersvak en de daarbij behorende trainingsvormen en technieken. Onze opleiding vormt een aanvulling op bestaande keeperstrainingen, of invulling van ontbrekende keeperstrainingen en kan dus een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de keeper/keepster bij de club. Door het volgen van onze trainingen zal elke keeper op een hoger niveau uitkomen en leren het spel beter te doorgronden. Er wordt ook ruim aandacht besteed aan de positionele, tactische, fysieke en mentale aspecten van het keepen. Het doel van de trainingen is om vanuit een plezierige en uitdagende leeromgeving je eigen persoonlijke top-niveau te halen.

De opleiding bestaat uit losse blokken, zogenaamde modules van 10 trainingen + introductietraining. De volgorde van binnenkomst van de aanmelding bepaalt de plaatsing. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Iedere keeper en keepster vanaf 5 t/m 18 jaar, kan ongeacht zijn of haar niveau meedoen!.

.

 

Deelnamekosten voetbalschool

Halve module (6 trainingen) € 45,00
Hele module (11 trainingen) € 80,00
Hele jaar ( 22 trainingen) € 150,00

Wilt u zich aanmelden bij onze voetbalschool? Dan kunt u gebruik maken van het digitale inschrijfformulier. Indien u zich heeft aangemeld gaat u automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden.

 

Laat een reactie achter