Dutch Soccer Events DSE voetbalschool

DSE voetbalschool

Onze voetbalschool traint wekelijks op diverse locaties en traint met een geheel eigen methode die is voortgekomen uit eigen inzicht, de Wiel Coerver methode en de KNVB visie. Wij richten ons specifiek op de individuele ontwikkeling met functionele techniektraining voor elke speler en keeper op ieder zijn eigen niveau. We werken veel aan de basisvaardigheden, schijn- en passeerbewegingen, snel voetenwerk, richtingsveranderingen, traptechniek, passen en trappen, coördinatietraining en het domineren van het 1 tegen 1 en het positiespel.

 

DSE Voetbalschool

Het voetbalspel bestaat uit het domineren van je tegenstander tijdens het 1 tegen 1 duel, daarbij is het van belang dat de speler in veel situaties uit de voeten kan en daarmee de baas over de bal is en blijft. Veel herhalen in vele verschillende situaties is daarom ook van groot belang en daarmee kun je niet vroeg genoeg mee beginnen.
Onze voetbalschool is voor jongens en meisjes van 5 t/m 18 jaar. Je hoeft niet lid zijn van een club, iedereen is welkom. Wij zijn club onafhankelijk en voor spelers en speelsters van elk niveau.

Onze visie

Wij zijn er op gericht dat een ieder met plezier naar onze trainingen komt en ons beoordeelt op het geen we met de kinderen doen. Zonder plezier tijdens de training zal een speler of speelsters zich minder snel ontwikkelen. Onze kracht is om te anticiperen en aanpassingen te doen die nodig zijn voor elk individu. Voor onze voetbalschool of andere activiteiten dient deelnamegeld betaald te worden en daarvoor mag men ook iets verwachten, kwaliteit staat bij ons boven kwantiteit.

Een module bij DSE duurt 10 weken waarbij er elke week 90 minuten getraind wordt waarvan één kennismakingstraining en de afsluiting met een minitoernooi en diverse spelen.

De training zelf bestaat uit een warming-up, coördinatie-training gevolgd door de inhoudelijke module welke de speler volgt. Elke deelnemer begint met de basismodule welke inhoud dat wij de basisbeginselen aanleren die wij belangrijk vinden zonder al te veel weerstand. Daarna zijn er negen vervolgmodules welke elk een eigen programma hebben met namen van diverse Europese topclubs. De inhoud van deze modules zijn heel verschillende met de vier richtingsveranderingen, voor je, achter je, van op zij en 45 graden bewegingen die wij hanteren. De weerstand die daarbij hoort verschilt per module en passen wij aan indien nodig, aan het niveau van de kinderen die deelnemen.
Naast de techniekmodules hebben wij ook twee pass- en trapmodules en positiemodules. De bestaan uit veel passen en trappen en er wordt geleerd hoe je onze technieken in het positiespel en partijspel kan gebruiken.

Onze trainingen word afgesloten met een partijvorm 1 tegen 1, 2 tegen 1 en 1 tegen 2 of een positiespel. Een speler die voor het eerst bij onze voetbalschool komt start met de basismodule om vanuit daar door te stromen na de vervolgmodules. Na een aantal modules volgt de speler een module met traptechniek waarvoor we een speciale Coerver goals gebruiken. Aan het einde van een module ontvangt elke speler en keeper een certificaat en een beoordelingsformulier.

Uit onze verschillende locaties selecteren wij ook kandidaten voor onze Academy. De academy traint een extra keer en gaat deelnemen aan een toernooi.

Indeling van de groepen

meidenDe indeling vindt plaats op basis van eerdere gevolgde modules, individuele kwaliteit, progressie, fysieke gesteldheid en als laatste de leeftijd. Uiteraard zijn er ook altijd kinderen die graag met elkaar willen voetballen en daarom kunt u ook altijd een voorkeur aangeven. Ook zijn er groepen speciaal voor de mini’s en meisjes.

De groepen bestaat uit ongeveer 8 tot 11 kinderen. De trainer is door ons zelf opgeleid, beschikt over een KNVB diploma en een bewijs van goed gedrag. Vaak zal een groep een 2e trainer hebben in de vorm van een stagiaire. Ook is er bij ons een medisch begeleider en looptrainer aanwezig om aan alle behoefte rondom de voetbal- & keepersschool te voldoen.

Deelnamekosten voetbalschool

Hele module (10 trainingen) € 100,00 inclusief DSE shirt

Wilt u zich aanmelden bij onze voetbalschool? Dan kunt u gebruik maken van het digitale inschrijfformulier. Indien u zich heeft aangemeld gaat u automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden.

 

Laat een bericht achter