Dutch Soccer Events DSE winter trainingskamp Zutphen

DSE winter trainingskamp Zutphen

Het winter trainingskamp bij DSE is een groot avontuur voor spelers, keepers, jongens en meiden in de leeftijd van 8 t/m 18 jaar. Tijdens het winter trainingskamp zal het de deelnemers aan niets zal ontbreken. Alle deelnemers verblijven samen met het begeleidingsteam van DSE in het 4* Inntel Resort te Zutphen en word er elke dag meerdere malen getraind. Zo hebben wij een zeer gevarieerd programma samengesteld met individuele trainingen, groepstrainingen, coördinatietraining gecombineerd met diverse partijvormen. Drie dagen in een luxe resort getraind worden en verblijven als een echte prof.

Tijdens de avonden is er een programma waar van alles te beleven valt met o.a. voetvolleytoernooi, teambuildingsspel, bowling en film kijken. Kortom een trainingskamp met veel voetbal en andere activiteiten en waarschijnlijk ontmoet je nieuwe voetbalvrienden!

.

Het winter trainingskamp is inclusief:
– DSE shirt en trainingspak
– Ontbijt, lunch en diner
– Verblijf op een luxe 2 persoonskamer met eigen badkamer
– Onbeperkt sportwater
– Teamfoto
– Elke dag diverse trainingen
– Gevarieerd avondprogramma
– Drankjes en versnaperingen in de avond
– Zwemmen & bowlen

Plezier, trots, afwisseling, eigen niveau en discipline zijn onze sleutelwoorden!

De deelnamekosten voor het winter trainingskamp 2017 zijn slechts € 225,00 inclusief bovenstaande pakket. Voor ouders en andere familieleden is het mogelijk om in het hotel te verblijven tegen een gereduceerd tarief. De voorinschrijving van het winter trainingskamp is mogelijk tot 10 december 2017. Op deze datum kijken we of er voldoende deelnemers zijn.

Aanmelden voor het winter trainingskamp gaat eenvoudig via ons digitale inschrijfformulier en geschiedt op basis van binnenkomst.

Ben je eerder bij ons geweest en heb je al een DSE tenue dan ontvang je een korting van € 15,00 per persoon. Je krijgt geen nieuw tenue en gebruikt dan de kleding die je al eerder hebt gekregen. Dit dien je bij opgave te vermelden op het aanmeldformulier! Onze prijzen zijn inclusief btw en op basis van volpension, ook is het mogelijk om in meerdere termijnen te betalen.

Start VS Arnhem najaar 2015

 

Laat een bericht achter